Krađe

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 51 godinu da mu je nepoznati počinitelj iz nezaključane kuće u Karlovcu, u ulici Herte Turze tijekom noći 21. kolovoza otuđio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem, te mobilni uređaj i foto aparat. Materijalna šteta je više tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 19-godišnjakinje iz Ogulina da joj je nepoznati počinitelj otuđio mobitel dok se nalazila u ugostiteljskom objektu u Ogulinu, u ulici Bernardina Frankopana. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 51 godinu da mu je nepoznati počinitelj iz nezaključane kuće u Karlovcu, u ulici Herte Turze tijekom noći 21. kolovoza otuđio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem, te mobilni uređaj i foto aparat. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 19-godišnjakinje iz Ogulina da joj je nepoznati počinitelj otuđio mobitel dok se nalazila u ugostiteljskom objektu u Ogulinu, u ulici Bernardina Frankopana. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna.



Stranica