Teške krađe

Dana sa 18./19. kolovoza nepoznati počinitelj je u Josipdolu, u Ogulinskoj ulici provalio u kiosk i otuđio veću količinu cigareta, upaljače i druge artikle. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna. Jučer, u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj je u mjestu Rakovica, općina Rakovica, provalio u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka vlasništvo 20-godišnjaka iz Rakovice, te ga pokušao staviti u pogon, ali je od svog nauma odustao. Nakon toga, provalio je u osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo Zagrepčanke starosti 50 godina, a koje je bilo parkirano pored vozila karlovačkih registarskih oznaka, te ga stavio u pogon i odvezao se u nepoznatom pravcu. Materijalna šteta je 10 tisuća kuna.

Dana sa 18./19. kolovoza nepoznati počinitelj je u Josipdolu, u Ogulinskoj ulici provalio u kiosk i otuđio veću količinu cigareta, upaljače i druge artikle. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.

Jučer, u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj je u mjestu Rakovica, općina Rakovica, provalio u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka vlasništvo 20-godišnjaka iz Rakovice, te ga pokušao staviti u pogon, ali je od svog nauma odustao. Nakon toga, provalio je u osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo Zagrepčanke starosti 50 godina, a koje je bilo parkirano pored vozila karlovačkih registarskih oznaka, te ga stavio u pogon i odvezao se u nepoznatom pravcu. Materijalna šteta je 10 tisuća kuna.



Stranica