Provedeno krim. istraživanje o oštećenju osobnog vozila srpskih registarskih oznaka

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave karlovačke o događaju oštećenja osobnog vozila srpskih registarskih oznaka u mjestu Saborsko, a o kojem je javnost obaviještena priopćenjem 16. kolovoza, utvrđeno da je u navedenom događaju sudjelovalo dvoje kazneno neodgovorne djece starosti 13 godina. Također, utvrđeno je da su dvojica 13-godišnjaka prilikom druženja sa svojim vršnjacima i okupljanja na državnoj cesti DC-42, ulici Centar, kod crkve u mjestu Saborsko bacali kamenčiće na sva vozila koja su se kretala navedenom cestom, a kojom prilikom je, između ostalog, naišlo i vozilo srpskih registarskih oznaka, čija je vozačica obavijestila policiju. Na vozilu srpskih registarskih oznaka obavljen je očevid, ali nije utvrđena materijalna šteta, niti se je 22-godišnja vozačica izjasnila o visini materijalne štete. Provedenim kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni drugi vozači koji su se kretali državnom cestom DC-42, ulicom Centar, u mjestu Saborsko, a koji bi se smatrali oštećeni takovim ponašanjem djece. U svezi navedenog događaja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu biti će proslijeđeno Opće posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave karlovačke o događaju oštećenja osobnog vozila srpskih registarskih oznaka u mjestu Saborsko, a o kojem je javnost obaviještena priopćenjem 16. kolovoza, utvrđeno da je u navedenom događaju sudjelovalo dvoje kazneno neodgovorne djece starosti 13 godina.

Također, utvrđeno je da su dvojica 13-godišnjaka prilikom druženja sa svojim vršnjacima i okupljanja na državnoj cesti DC-42, ulici Centar, kod crkve u mjestu Saborsko bacali kamenčiće na sva vozila koja su se kretala navedenom cestom, a kojom prilikom je, između ostalog, naišlo i vozilo srpskih registarskih oznaka, čija je vozačica obavijestila policiju. Na vozilu srpskih registarskih oznaka obavljen je očevid, ali nije utvrđena materijalna šteta, niti se je 22-godišnja vozačica izjasnila o visini materijalne štete.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni drugi vozači koji su se kretali državnom cestom DC-42, ulicom Centar, u mjestu Saborsko, a koji bi se smatrali oštećeni takovim ponašanjem djece.

U svezi navedenog događaja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu biti će proslijeđeno Opće posebno izvješće.



Stranica