Razriješena kaznena djela teških krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 21 godinu počinio tri kaznena djela na području grada Karlovca i to jedno u razdoblju od 15. ožujka do 14. srpnja na način da je provalio u skladište poduzeća u Karlovcu u ulici Matka Laginje, te otuđio razne električne uređaje i električni materijal. Materijalna šteta je 143 tisuće kuna. Također, dana s 24./25. srpnja i 3. kolovoza provalio je i u drvarnicu u Karlovcu u Vrazovoj ulici vlasništvo 44-godišnjakinje iz Knina, te otuđio kutiju sa alatom i razne električne uređaje. Materijalna šteta je 3 500 kuna. Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 21 godinu počinio tri kaznena djela na području grada Karlovca i to jedno u razdoblju od 15. ožujka do 14. srpnja na način da je provalio u skladište poduzeća u Karlovcu u ulici Matka Laginje, te otuđio razne električne uređaje i električni materijal. Materijalna šteta je 143 tisuće kuna.

Također, dana s 24./25. srpnja i 3. kolovoza provalio je i u drvarnicu u Karlovcu u Vrazovoj ulici vlasništvo 44-godišnjakinje iz Knina, te otuđio kutiju sa alatom i razne električne uređaje. Materijalna šteta je 3 500 kuna.

Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće.


Stranica