Teške krađe

U razdoblju od 12. do 16. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Dugoj Resi, u mjestu Mrežnički Brig, vlasništvo 78-godišnjaka iz Zagreba, te otuđio televizor. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Tijekom noći 17. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Vojniću, u Hebrangovoj ulici, vlasništvo 41-godišnjaka iz Vojnića, te iz aparata za zabavu otuđio novac. Materijalna šteta je više stotina kuna. Tijekom noći s 16. na 17. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Latin, općina Plaški, provalio u radni stroj vlasništvo poduzeća iz Čavla, te otuđio akumulatore, gorivo i razni alat. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

U razdoblju od 12. do 16. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Dugoj Resi, u mjestu Mrežnički Brig, vlasništvo 78-godišnjaka iz Zagreba, te otuđio televizor. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Tijekom noći 17. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Vojniću, u Hebrangovoj ulici, vlasništvo 41-godišnjaka iz Vojnića, te iz aparata za zabavu otuđio novac. Materijalna šteta je više stotina kuna.

Tijekom noći s 16. na 17. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Latin, općina Plaški, provalio u radni stroj vlasništvo poduzeća iz Čavla, te otuđio akumulatore, gorivo i razni alat. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica