Krađe

U utorak, 3. kolovoza, u vremenu od 16 do 22.30 sati, nepoznati počinitelj otuđio je iz otključanog skladišta caffe bara GC u Karlovcu, novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama, vlasništvo 25-godišnjeg Karlovčanina. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna. U razdoblju od 25. travnja do 16. srpnja ove godine, nepoznati počinitelj srušio je i odvezao pet stabala trešnje, 20 stabala bukve, jedno stablo hrasta i četiri stabla cera s područja općine Bosiljevo, u blizini mjesta Grabrk, a koja su vlasništvo Hrvatskih šuma. Materijalna šteta je 6 732 kune.

U utorak, 3. kolovoza, u vremenu od 16 do 22.30 sati, nepoznati počinitelj otuđio je iz otključanog skladišta caffe bara GC u Karlovcu, novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama, vlasništvo 25-godišnjeg Karlovčanina. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

U razdoblju od 25. travnja do 16. srpnja ove godine, nepoznati počinitelj srušio je i odvezao pet stabala trešnje, 20 stabala bukve, jedno stablo hrasta i četiri stabla cera s područja općine Bosiljevo, u blizini mjesta Grabrk, a koja su vlasništvo Hrvatskih šuma. Materijalna šteta je 6 732 kune.



Stranica