Krađa

Slika PU_KA/mup_slike/policajac02.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke starosti 22 godine, da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 31. srpnja do 2. kolovoza u Dugoj Resi, s rijeke Mrežnice otuđio plastični čamac dužine pet metara. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 33 godine, da joj je nepoznati počinitelj 1. kolovoza iz nezaključane podrumske prostorije stambene zgrade u Karlovcu, gradska četvrt Banija, otuđio bicikl.

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke starosti 22 godine, da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 31. srpnja do 2. kolovoza u Dugoj Resi, s rijeke Mrežnice otuđio plastični čamac dužine pet metara. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 33 godine, da joj je nepoznati počinitelj 1. kolovoza iz nezaključane podrumske prostorije stambene zgrade u Karlovcu, gradska četvrt Banija, otuđio bicikl.



Stranica