Obilježavanje 19-te godišnjice pogibije tri policijska službenika

Slika PU_KA/pu_info/2009/budacka_rijeka/Spomenik.jpg

Obavještavamo vas da će Policijska uprava karlovačka u srijedu, 4. kolovoza u 9 sati, polaganjem vijenca i paljenjem svijeća, na spomeniku u Budačkoj Rijeci, općina Krnjak, obilježiti 19-tu godišnjicu pogibije tri policijska službenika PU karlovačke, Postaje prometne policije Karlovac - Butina Mile, Milčić Jože i Škrlac Zlatko. Podsjećamo, sva trojica su 4. kolovoza 1991. godine poginula prilikom redovne službe patroliranja kada su iz zasjede bili napadnuti od strane neprijatelja. S poginulima je tada u patroli bio i policijski službenik Nikola Rakocija koji je tom prilikom teško ranjen. Policijskoj upravi karlovačkoj u obilježavanju ovog značajnog dana pridružit će se i predstavnici Općine Krnjak.

Foto: PU karlovačka

Obavještavamo vas da će Policijska uprava karlovačka u srijedu, 4. kolovoza u 9 sati, polaganjem vijenca i paljenjem svijeća, na spomeniku u Budačkoj Rijeci, općina Krnjak, obilježiti 19-tu godišnjicu pogibije tri policijska službenika PU karlovačke, Postaje prometne policije Karlovac - Butina Mile, Milčić Jože i Škrlac Zlatko.
Podsjećamo, sva trojica su 4. kolovoza 1991. godine poginula prilikom redovne službe patroliranja kada su iz zasjede bili napadnuti od strane neprijatelja. S poginulima je tada u patroli bio i policijski službenik Nikola Rakocija koji je tom prilikom teško ranjen.
Policijskoj upravi karlovačkoj u obilježavanju ovog značajnog dana pridružit će se i predstavnici Općine Krnjak.



Stranica