Teške krađe

Jučer oko 14 sati nepoznati počinitelj je provalio u kuću u Vojniću, vlasništvo 55-godišnjakinje iz Karlovca, iz koje je otuđio akumulator, aluminijske posude i naplatke za vozilo. Materijalna šteta je oko 800 kuna. U razdoblju od 29. do 30. srpnja nepoznati počinitelj izvršio je provalu u skladišni prostor poduzeća u Ogulinu, vlasništvo 31-godišnjakinje iz Ogulina, iz kojeg je otuđio 52 plinske boce. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 30 tisuća kuna. U razdoblju od 29. do 30 srpnja nepoznati počinitelj je s otvorene terase caffe bara u Karlovcu, vlasništvo 34-godišnjeg Karlovčanina, otuđio osam stolova i 32 stolca. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 30 tisuća kuna. Noćas oko 00.30 sati nepoznati počinitelj je na odmorištu Draganić, na autocesti A1, provalio u kamper vlasništvo 46-godišnjeg državljanina Republike Njemačke iz kojeg je otuđio novčanik u kojem se nalazilo više tisuća kuna i osobni dokumenti. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Jučer oko 14 sati nepoznati počinitelj je provalio u kuću u Vojniću, vlasništvo 55-godišnjakinje iz Karlovca, iz koje je otuđio akumulator, aluminijske posude i naplatke za vozilo. Materijalna šteta je oko 800 kuna.

U razdoblju od 29. do 30. srpnja nepoznati počinitelj izvršio je provalu u skladišni prostor poduzeća u Ogulinu, vlasništvo 31-godišnjakinje iz Ogulina, iz kojeg je otuđio 52 plinske boce. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 30 tisuća kuna.

U razdoblju od 29. do 30 srpnja nepoznati počinitelj je s otvorene terase caffe bara u Karlovcu, vlasništvo 34-godišnjeg Karlovčanina, otuđio osam stolova i 32 stolca. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 30 tisuća kuna.

Noćas oko 00.30 sati nepoznati počinitelj je na odmorištu Draganić, na autocesti A1, provalio u kamper vlasništvo 46-godišnjeg državljanina Republike Njemačke iz kojeg je otuđio novčanik u kojem se nalazilo više tisuća kuna i osobni dokumenti. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica