Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

25. srpnja tijekom večernjih sati nepoznati počinitelj je u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, provalio u vrtić te otuđio tri radio kazetofona. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. U razdoblju od 24. do 26. srpnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu, na Mekušanskom Polju, provalio u kontejner gradilišta građevinskog poduzeća iz Karlovca, te je otuđio građevinski kran, 100-tinjak metara kabla raznih dimenzija i određenu količinu ostalog građevinskog alata. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna. U razdoblju od 23. do 26. srpnja nepoznati počinitelj je u Slunju u Ulici Gojka Šuška, provalio u vikend kuću vlasništvo Slunjanina starosti 72 godine, te otuđio više bakrenih cijevi. Materijalna šteta je oko 2 200 kuna.

Foto: ilustracija

25. srpnja tijekom večernjih sati nepoznati počinitelj je u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, provalio u vrtić te otuđio tri radio kazetofona. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

U razdoblju od 24. do 26. srpnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu, na Mekušanskom Polju, provalio u kontejner gradilišta građevinskog poduzeća iz Karlovca, te je otuđio građevinski kran, 100-tinjak metara kabla raznih dimenzija i određenu količinu ostalog građevinskog alata. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.

U razdoblju od 23. do 26. srpnja nepoznati počinitelj je u Slunju u Ulici Gojka Šuška, provalio u vikend kuću vlasništvo Slunjanina starosti 72 godine, te otuđio više bakrenih cijevi. Materijalna šteta je oko 2 200 kuna.



Stranica