Teške krađe

Noću s 23. na 24. srpnja nepoznati počinitelj u Ogulinu provalio je u kuću 33-godišnjaka iz Ogulina, te otuđio 20 tisuća kuna, 40 šteka raznih vrsta cigareta i revolver marke Browning. Materijalna šteta procjenjuje se na 28 tisuća kuna. Jučer u popodnevnim satima nepoznati počinitelj u Slunju provalio je u osobno vozilo marke Toyota Corolla, vukovarskih registarskih oznaka, koje je koristio 29-godišnjak iz Osijeka i iz istog otuđio prijenosno računalo marke Toshiba i priručni hladnjak u kojem su se nalazili prehrambeni proizvodi. Materijalna šteta procjenjuje se na četiri tisuće kuna.

Noću s 23. na 24. srpnja nepoznati počinitelj u Ogulinu provalio je u kuću 33-godišnjaka iz Ogulina, te otuđio 20 tisuća kuna, 40 šteka raznih vrsta cigareta i revolver marke Browning. Materijalna šteta procjenjuje se na 28 tisuća kuna.

Jučer u popodnevnim satima nepoznati počinitelj u Slunju provalio je u osobno vozilo marke Toyota Corolla, vukovarskih registarskih oznaka, koje je koristio 29-godišnjak iz Osijeka i iz istog otuđio prijenosno računalo marke Toshiba i priručni hladnjak u kojem su se nalazili prehrambeni proizvodi. Materijalna šteta procjenjuje se na četiri tisuće kuna.



Stranica