Teške krađe

U vremenu od 15. do 17. srpnja provaljeno je u obiteljsku kuću u Karlovcu, vlasništvo 60-godišnjaka iz Duge Rese. Budući da je vlasnik bio odsutan nije utvrđeno da li je što otuđeno i kolika je materijalna šteta. Noću sa 16. na 17. srpnja na odmorištu Vukova Gorica na autocesti A-1, provaljeno je u kamper marke Fiat, bjelovarskih registarskih oznaka, vlasništvo 46-godišnjaka iz Bjelovara, iz kojeg je otuđen novčanik s novcem i dokumentima i mobitel marke Samsung. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

U vremenu od 15. do 17. srpnja provaljeno je u obiteljsku kuću u Karlovcu, vlasništvo 60-godišnjaka iz Duge Rese. Budući da je vlasnik bio odsutan nije utvrđeno da li je što otuđeno i kolika je materijalna šteta.

Noću sa 16. na 17. srpnja na odmorištu Vukova Gorica na autocesti A-1, provaljeno je u kamper marke Fiat, bjelovarskih registarskih oznaka, vlasništvo 46-godišnjaka iz Bjelovara, iz kojeg je otuđen novčanik s novcem i dokumentima i mobitel marke Samsung. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.



Stranica