Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

U četvrtak, 15. srpnja oko 17 sati na nerazvrstanoj cesti u mjestu Jarče Polje, općina Netretić, 63-godišnjak iz Zagreba pao je s mopeda zagrebačkih registarskih oznaka u nepreglednom zavoju i zadobio povrede. Sutradan, 16. srpnja u 9 sati ozlijeđeni je zatražio liječničku pomoć i tom prilikom su utvrđene teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je 200 kuna. Jučer u 18.55 sati na županijskoj cesti broj 3142 u mjestu Jarče Polje, općina Netretić, 29-godišnjak iz Duge Rese upravljao je neregistriranim motociklom i bez položenog vozačkog ispita, te je u lijevom zavoju kod motela Dobra, uslijed neprilagođene brzine sletio van ceste u desnu stranu, udario u betonski kanalizacijski otvor oborinskih voda, a potom u zemljanu uzvisinu, nakon čega zajedno s motociklom pada na kolnik županijske ceste. U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju. Materijalna šteta je šest tisuća kuna.

U četvrtak, 15. srpnja oko 17 sati na nerazvrstanoj cesti u mjestu Jarče Polje, općina Netretić, 63-godišnjak iz Zagreba pao je s mopeda zagrebačkih registarskih oznaka u nepreglednom zavoju i zadobio povrede. Sutradan, 16. srpnja u 9 sati ozlijeđeni je zatražio liječničku pomoć i tom prilikom su utvrđene teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je 200 kuna.

Jučer u 18.55 sati na županijskoj cesti broj 3142 u mjestu Jarče Polje, općina Netretić, 29-godišnjak iz Duge Rese upravljao je neregistriranim motociklom i bez položenog vozačkog ispita, te je u lijevom zavoju kod motela Dobra, uslijed neprilagođene brzine sletio van ceste u desnu stranu, udario u betonski kanalizacijski otvor oborinskih voda, a potom u zemljanu uzvisinu, nakon čega zajedno s motociklom pada na kolnik županijske ceste. U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju. Materijalna šteta je šest tisuća kuna.



Stranica