Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

U razdoblju od 3. do 5. srpnja, nepoznati počinitelj je ispred trgovačkog centra u Karlovcu, na Trgu Matije Šuflaja, otuđio baroknu klupu za sjedenje, vlasništvo trgovačkog društva iz Karlovca. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac, zaprimljena prijava 46-godišnjaka iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 25. lipnja do 6. srpnja otuđio armaturne mreže koje su služile kao ograda na području mjesta Draganićki Lug, općina Draganić. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 3. do 5. srpnja, nepoznati počinitelj je ispred trgovačkog centra u Karlovcu, na Trgu Matije Šuflaja, otuđio baroknu klupu za sjedenje, vlasništvo trgovačkog društva iz Karlovca. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac, zaprimljena prijava 46-godišnjaka iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 25. lipnja do 6. srpnja otuđio armaturne mreže koje su služile kao ograda na području mjesta Draganićki Lug, općina Draganić. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica