Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija04.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava 45-godišnjeg Ogulinca, da je u mjestu Luketići, grad Ogulin, iz radnih strojeva, otuđeno gorivo, pumpa za gorivo i drugo. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. Protiv počinitelja Općinskim državnom odvjetništvu u Ogulinu slijedi kaznena prijava. U razdoblju od 2. do 5. srpnja u mjestu Vrh, općina Draganić, nepoznati počinitelj provalio je u teretna vozila vlasništvo privatnog poduzeća iz Zagreba, te je otuđio kartice za točenje goriva i plaćanje auto cestarine. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava 45-godišnjeg Ogulinca, da je u mjestu Luketići, grad Ogulin, iz radnih strojeva, otuđeno gorivo, pumpa za gorivo i drugo. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. Protiv počinitelja Općinskim državnom odvjetništvu u Ogulinu slijedi kaznena prijava.

U razdoblju od 2. do 5. srpnja u mjestu Vrh, općina Draganić, nepoznati počinitelj provalio je u teretna vozila vlasništvo privatnog poduzeća iz Zagreba, te je otuđio kartice za točenje goriva i plaćanje auto cestarine. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.



Stranica