Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je maloljetnik iz Zagreba tijekom lipnja otuđio prijenosno računalo vlasništvo 19-godišnje Karlovčanke. Materijalna šteta je 4 699 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 18-godišnjak i maloljetnik, obojica iz Vojnića, noću s 4. na 5. lipnja otuđili motornu kosilicu vlasništvo 36-godišnjaka iz Vojnića. Materijalna šteta je dvije tisuće kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđena je kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je maloljetnik iz Zagreba tijekom lipnja otuđio prijenosno računalo vlasništvo 19-godišnje Karlovčanke. Materijalna šteta je 4 699 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 18-godišnjak i maloljetnik, obojica iz Vojnića, noću s 4. na 5. lipnja otuđili motornu kosilicu vlasništvo 36-godišnjaka iz Vojnića. Materijalna šteta je dvije tisuće kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđena je kaznena prijava.



Stranica