Krađe

Jučer je u Policijsku postaju Karlovac pristupila 40-godišnjakinja iz Karlovca, te prijavila da joj je noću 23. lipnja nepoznati počinitelj iz torbice otuđio novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. U srijedu, 23. lipnja, zaprimljena je dojava da je u mjestu Drežnica, općina Ogulin, u šumskom predjelu gdje se nalazi spomen obilježje iz Drugog svjetskog rata, nepoznati počinitelj tijekom lipnja ove godine s betonskog zida otuđio brončanu skulpturu veličine 2,90 x 1,40 metara, a koja prikazuje žensku osobu s ranjenikom. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u Policijsku postaju Karlovac pristupila 40-godišnjakinja iz Karlovca, te prijavila da joj je noću 23. lipnja nepoznati počinitelj iz torbice otuđio novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

U srijedu, 23. lipnja, zaprimljena je dojava da je u mjestu Drežnica, općina Ogulin, u šumskom predjelu gdje se nalazi spomen obilježje iz Drugog svjetskog rata, nepoznati počinitelj tijekom lipnja ove godine s betonskog zida otuđio brončanu skulpturu veličine 2,90 x 1,40 metara, a koja prikazuje žensku osobu s ranjenikom. Slijedi kriminalističko istraživanje.



Stranica