Teške krađe

Tijekom noći sa 17. na 18. lipnja, provaljeno je u ugostiteljski objekt u Karlovcu, Hebrangova ulica, vlasništvo 27-godišnjakinje iz Duge Rese, gdje je iz dva aparata za igre otuđena manja količina novca. Jučer oko 11.30 sati, na groblju u Karlovcu, naselje Mahično, provaljeno je u parkirani osobni automobil švicarskih registarskih oznaka, iz kojeg je otuđena ženska torbica s domaćim i stranim novcem, bankovnim karticama i osobnom iskaznicom, vlasništvo 66-godišnje Karlovčanke. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

Tijekom noći sa 17. na 18. lipnja, provaljeno je u ugostiteljski objekt u Karlovcu, Hebrangova ulica, vlasništvo 27-godišnjakinje iz Duge Rese, gdje je iz dva aparata za igre otuđena manja količina novca.

Jučer oko 11.30 sati, na groblju u Karlovcu, naselje Mahično, provaljeno je u parkirani osobni automobil švicarskih registarskih oznaka, iz kojeg je otuđena ženska torbica s domaćim i stranim novcem, bankovnim karticama i osobnom iskaznicom, vlasništvo 66-godišnje Karlovčanke. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.



Stranica