Teška krađa

Slika PU_KA/mup_slike/krada_iz_auta.jpg

Tijekom noći sa 17. na 18. lipnja, u Karlovcu, Lopašićeva ulica, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil slovenskih registarskih oznaka, vlasništvo 24-godišnjeg Karlovčanina, te otuđio radio-navigacijski uređaj sa cd-om i pojačalo. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Tijekom noći sa 17. na 18. lipnja, u Karlovcu, naselje Struga, nepoznati počinitelj provalio je u caffe bar u Karlovcu, vlasništvo Karlovčanina starosti 40 godina, te otuđio aparat za zabavu, jukebox i novac. Materijalna šteta je oko 1 430 kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći sa 17. na 18. lipnja, u Karlovcu, Lopašićeva ulica, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil slovenskih registarskih oznaka, vlasništvo 24-godišnjeg Karlovčanina, te otuđio radio-navigacijski uređaj sa cd-om i pojačalo. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.

Tijekom noći sa 17. na 18. lipnja, u Karlovcu, naselje Struga, nepoznati počinitelj provalio je u caffe bar u Karlovcu, vlasništvo Karlovčanina starosti 40 godina, te otuđio aparat za zabavu, jukebox i novac. Materijalna šteta je oko 1 430 kuna.



Stranica