Krađa

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 35 godina da je njezinoj kćerki 12. lipnja oko ponoći u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, u Preradovićevoj ulici, nepoznati počinitelj iz torbice otuđio mobitel marke LG. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava Ogulinke starosti 39 godina da je tijekom dopodnevnih sati njezinom sinu u osnovnoj školi u Ogulinu nepoznati počinitelj otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 900 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 35 godina da je njezinoj kćerki 12. lipnja oko ponoći u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, u Preradovićevoj ulici, nepoznati počinitelj iz torbice otuđio mobitel marke LG. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava Ogulinke starosti 39 godina da je tijekom dopodnevnih sati njezinom sinu u osnovnoj školi u Ogulinu nepoznati počinitelj otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 900 kuna.



Stranica