Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

U Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena je prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 26. svibnja otuđio ukupno devet slivničkih rešetki s kolnika u Karlovcu u Splitskoj ulici, u Ulici Andrije Štampara i u Maloj Švarči. Ukupna materijalna šteta je devet tisuća kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 45 godina da mu je u utorak, 8. lipnja oko 22 sata nepoznati počinitelj otuđio zaključani bicikl koji se nalazio u stambenoj zgradi u Karlovcu, u Ulici kralja Tomislava. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. U razdoblju od 7. do 9. lipnja u Josipdolu, u Šušnjevom Selu, nepoznati počinitelj je na plantaži nasada voćaka sa cijevi za navodnjavanje otuđio ventile, filtre, spojnice i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: PU karlovačka

U Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena je prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 26. svibnja otuđio ukupno devet slivničkih rešetki s kolnika u Karlovcu u Splitskoj ulici, u Ulici Andrije Štampara i u Maloj Švarči. Ukupna materijalna šteta je devet tisuća kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 45 godina da mu je u utorak, 8. lipnja oko 22 sata nepoznati počinitelj otuđio zaključani bicikl koji se nalazio u stambenoj zgradi u Karlovcu, u Ulici kralja Tomislava. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

U razdoblju od 7. do 9. lipnja u Josipdolu, u Šušnjevom Selu, nepoznati počinitelj je na plantaži nasada voćaka sa cijevi za navodnjavanje otuđio ventile, filtre, spojnice i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica