Teške krađe

U razdoblju od 29. svibnja do 5. lipnja nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Bariloviću vlasništvo 52-godišnjakinje iz Zagreba odakle je otuđio električnu bušilicu i baterijsku svjetiljku. Materijalna šteta je oko 500 kuna. Jučer u ranim jutarnjim satima dijete staro 14 godina iz Krnjaka razbilo je prozorsko staklo na kiosku u Karlovcu u Nazorovoj ulici, te otuđilo 11 pakovanja igračaka. Materijalna šteta je oko 200 kuna. Jučer između 15 i 17 sati nepoznati je počinitelj provalio u poslovnu zgradu u Karlovcu u Mačekovoj ulici, te je iz iste otuđio alat u vrijednosti od oko 1 550 kuna.

U razdoblju od 29. svibnja do 5. lipnja nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Bariloviću vlasništvo 52-godišnjakinje iz Zagreba odakle je otuđio električnu bušilicu i baterijsku svjetiljku. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

Jučer u ranim jutarnjim satima dijete staro 14 godina iz Krnjaka razbilo je prozorsko staklo na kiosku u Karlovcu u Nazorovoj ulici, te otuđilo 11 pakovanja igračaka. Materijalna šteta je oko 200 kuna.

Jučer između 15 i 17 sati nepoznati je počinitelj provalio u poslovnu zgradu u Karlovcu u Mačekovoj ulici, te je iz iste otuđio alat u vrijednosti od oko 1 550 kuna.



Stranica