Razriješena kaznena djela šumske krađe i teških krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ogulin utvrđeno je da je 35-godišnjak iz Josipdola u četvrtak, 3. lipnja sa stovarišta u šumskom predjelu u mjestu Modruš otuđio deset kubnih metara drvne mase. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Karlovac utvrđeno je da su dvojica 15-godišnjaka iz Karlovca u razdoblju od 5. do 8. ožujka provalili u dječji vrtić Rakovac, te otuđili određeni novčani iznos. Materijalna šteta je oko 100 kuna, a protiv počinitelja slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Karlovac utvrđeno je da je 18-godišnjak iz Karlovca u razdoblju od 9. do 13. travnja provalio u garažu u Karlovcu vlasništvo 70-godišnjaka, i otuđio tri električne brusilice i udarnu bušilicu. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ogulin utvrđeno je da je 35-godišnjak iz Josipdola u četvrtak, 3. lipnja sa stovarišta u šumskom predjelu u mjestu Modruš otuđio deset kubnih metara drvne mase. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Karlovac utvrđeno je da su dvojica 15-godišnjaka iz Karlovca u razdoblju od 5. do 8. ožujka provalili u dječji vrtić Rakovac, te otuđili određeni novčani iznos. Materijalna šteta je oko 100 kuna, a protiv počinitelja slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Karlovac utvrđeno je da je 18-godišnjak iz Karlovca u razdoblju od 9. do 13. travnja provalio u garažu u Karlovcu vlasništvo 70-godišnjaka, i otuđio tri električne brusilice i udarnu bušilicu. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.


Stranica