Za Tijelovo posebna regulacija prometa u "Zvijezdi"

Slika PU_KA/mup_slike/prometna_mladez01.jpg

Obavještavamo vas da će se sutra u vremenu od 10 do 13 sati ograničiti prometovanje vozila kroz gradsku četvrt Zvijezda zbog održavanja procesije i sv. mise povodom blagdana Tijelova, koje će predvoditi kardinal Josip Bozanić. U tom vremenu u gradu Karlovcu u potpunosti će biti zatvoren promet za sva vozila Zvijezdom, odnosno ulicama Josipa Kraša, Klaićevom, Radićevom, Haulikovom, Kukuljevićevom i Križanićevom kao i Trgom bana Josipa Jelačića. Mole se građani i stanari Zvijezde za razumijevanje i strpljenje zbog ograničenog prometovanja vozila na tom području.

Foto: ilustracija

Obavještavamo vas da će se sutra u vremenu od 10 do 13 sati ograničiti prometovanje vozila kroz gradsku četvrt Zvijezda zbog održavanja procesije i sv. mise povodom blagdana Tijelova, koje će predvoditi kardinal Josip Bozanić.
U tom vremenu u gradu Karlovcu u potpunosti će biti zatvoren promet za sva vozila Zvijezdom, odnosno ulicama Josipa Kraša, Klaićevom, Radićevom, Haulikovom, Kukuljevićevom i Križanićevom kao i Trgom bana Josipa Jelačića.
Mole se građani i stanari Zvijezde za razumijevanje i strpljenje zbog ograničenog prometovanja vozila na tom području.



Stranica