Teška krađa

Tijekom četvrtka, 27. svibnja, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće u izgradnji, u Karlovcu, vlasništvo 65-godišnjeg Karlovčanina iščupao oko 400 metara bakrenih cijevi od centralnog grijanja kao i vodovodne instalacije. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Jučer u vremenu od 19.30 do 21 sat, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće u Ogulinu, Otok Oštarijski, vlasništvo 49-godišnjaka i njegove 42-godišnje supruge, a za vrijeme dok nisu bili u kući, otuđio zlatninu i novac, a materijalna šteta je oko 38 tisuća kuna.

Tijekom četvrtka, 27. svibnja, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće u izgradnji, u Karlovcu, vlasništvo 65-godišnjeg Karlovčanina iščupao oko 400 metara bakrenih cijevi od centralnog grijanja kao i vodovodne instalacije. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.

Jučer u vremenu od 19.30 do 21 sat, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće u Ogulinu, Otok Oštarijski, vlasništvo 49-godišnjaka i njegove 42-godišnje supruge, a za vrijeme dok nisu bili u kući, otuđio zlatninu i novac, a materijalna šteta je oko 38 tisuća kuna.



Stranica