Obilježavanje Dana OS RH i HKoV-e

Slika PU_KA/mup_slike/pas03.jpg

Foto: PU karlovačka

Danas će se na stadionu Branko Čavlović-Čavlek u Karlovcu odvijati središnja proslava Dana OS RH i HKoV-e kojoj će nazočiti velik broj uglednika iz kulturnog i javnog života zbog kojeg će policijski službenici ove policijske uprave, privremeno fizički regulirati promet te će povremeno dolaziti do kratkotrajnog zastoja u prometu na relaciji od naplatnih kućica u Karlovcu – Prilaz V. Holjevca Smičiklasova ulica Domobranska ulica Rakovac Mekušanska cesta do glavnog ulaza na stadion.
Nadalje vas obavještavamo da će danas u vremenu od 16 do 20.30 sati u Karlovcu dio Ulice 13. srpnja od raskrižja s Ulicom Rakovac, odnosno Ulicom kralja Petra Krešimira IV., do raskrižja s Ulicom gornje Mekušje, biti zatvoren za sav promet u oba smjera osim za vozila Glavnog stožera Oružanih snaga RH i vozila koja sudjeluju u osiguranju proslave.
Također podsjećamo da se na prostoru stadiona i ŠRC Korana očekuje dobra posjećenost građana i stoga će kapaciteti parkirališnog prostora biti ograničeni, pa molimo građane da manifestaciju obiđu pješice ili neka parkiraju u obližnjim gradskim četvrtima kako ne bi dolazilo do nepotrebnog zastoja u prometu.



Stranica