Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija06.jpg

Nedozvoljena uporaba autorskog djela ili izvedba umjetnika izvođača - provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 56 godina kao vlasnik i odgovorna osoba poduzeća iz Slunja, tijekom 2009. i 2010. godine angažirao glazbeni sastav za izvođenje glazbe uživo, a da pritom nije pribavio odobrenje autora ili nekog drugog nositelja autorskog prava. Protiv počinitelja je proslijeđena kaznena prijava. Serija krađa i teških krađa Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 19 godina u razdoblju od 20. ožujka do 21. svibnja ove godine počinio ukupno devet kaznenih djela i to šest provala - u osobni automobil marke Citroen Berlingo koji je bio parkiran u Karlovcu u Gundulićevoj ulici; u trgovinu u Karlovcu u mjestu Zadobarje (u dva navrata); u osobni automobil Renault Kangoo koji je bio parkiran u Karlovcu u mjestu Gornje Mekušje; u osobni automobil marke Zastava Tempo koji je bio parkiran u Karlovcu u Senjskoj ulici i u plastenik u Karlovcu u mjestu Tuškani, kao i tri krađe osobnih automobila – jedan marke Fiat 126 koji je bio parkiran u Ozlju u Gornjem Pokupju te dva osobna automobila marke Opel Vectra od kojih je jedan bio parkiran u Karlovcu, na Trgu Petra Svačića, a drugi u Karlovcu, u Ulici Maksimilijana Vrhovca. Tijekom provala počinitelj je otuđivao cigarete, suhomesnate proizvode, bonove za mobitele, slatkiše, alkoholna pića, električne aparate i novac. Sveukupna materijalna šteta pričinjena u ovih devet kaznenih djela je 32 620 kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće.

Foto: ilustracija

Nedozvoljena uporaba autorskog djela ili izvedba umjetnika izvođača

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 56 godina kao vlasnik i odgovorna osoba poduzeća iz Slunja, tijekom 2009. i 2010. godine angažirao glazbeni sastav za izvođenje glazbe uživo, a da pritom nije pribavio odobrenje autora ili nekog drugog nositelja autorskog prava. Protiv počinitelja je proslijeđena kaznena prijava.

Serija krađa i teških krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 19 godina u razdoblju od 20. ožujka do 21. svibnja ove godine počinio ukupno devet kaznenih djela i to šest provala - u osobni automobil marke Citroen Berlingo koji je bio parkiran u Karlovcu u Gundulićevoj ulici; u trgovinu u Karlovcu u mjestu Zadobarje (u dva navrata); u osobni automobil Renault Kangoo koji je bio parkiran u Karlovcu u mjestu Gornje Mekušje; u osobni automobil marke Zastava Tempo koji je bio parkiran u Karlovcu u Senjskoj ulici i u plastenik u Karlovcu u mjestu Tuškani, kao i tri krađe osobnih automobila – jedan marke Fiat 126 koji je bio parkiran u Ozlju u Gornjem Pokupju te dva osobna automobila marke Opel Vectra od kojih je jedan bio parkiran u Karlovcu, na Trgu Petra Svačića, a drugi u Karlovcu, u Ulici Maksimilijana Vrhovca. Tijekom provala počinitelj je otuđivao cigarete, suhomesnate proizvode, bonove za mobitele, slatkiše, alkoholna pića, električne aparate i novac.
Sveukupna materijalna šteta pričinjena u ovih devet kaznenih djela je 32 620 kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće.



Stranica