Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija01.jpg

Tijekom noći s 22. na 23. svibnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici Maksimilijana Vrhovca provalio u trgovinu mješovite robe, te je otuđio više desetaka šteka raznih cigareta i nešto novaca iz registar kase. Materijalna šteta je oko 6 100 kuna. S 22. na 23. svibnja u vremenu od 13.30 do 10.30 sati nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici gornja Gaza provalio u poslovni prostor vlasništvo Karlovčanina starosti 47 godina, te je otuđio motornu pilu marke Stihl i brusilicu marke Bosch. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 22. na 23. svibnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici Maksimilijana Vrhovca provalio u trgovinu mješovite robe, te je otuđio više desetaka šteka raznih cigareta i nešto novaca iz registar kase. Materijalna šteta je oko 6 100 kuna.

S 22. na 23. svibnja u vremenu od 13.30 do 10.30 sati nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici gornja Gaza provalio u poslovni prostor vlasništvo Karlovčanina starosti 47 godina, te je otuđio motornu pilu marke Stihl i brusilicu marke Bosch. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.



Stranica