Teške krađe

Noću s 20. na 21. svibnja, provaljeno je u trgovinu u Karlovcu, Zadobarje, a iz unutrašnjosti su otuđene cigarete, suhomesnati proizvodi, alkoholno piće i novac. Materijalna šteta jeoko sedam tisuća kuna. Noću s 20. na 21. svibnja, provaljeno je u plastenik u Ozlju, Gornje Pokupje, vlasništvo 38-godišnjaka iz Karlovca, a iz unutrašnjosti su otuđene dvije stolne bušilice marke Einhell. Materijalna šteta je oko 600 kuna. U Policijskoj postaji Vojnić, jučer je zaprimljena prijava 58-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, da mu je u vremenskom periodu od 17. do 21. svibnja, iz otvorene hale u Vojniću, Široka Rijeka, otuđen neregistriran osobni automobil marke Mitsubishi, kojeg je kupio za rezervne dijelove. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Noću s 20. na 21. svibnja, provaljeno je u trgovinu u Karlovcu, Zadobarje, a iz unutrašnjosti su otuđene cigarete, suhomesnati proizvodi, alkoholno piće i novac. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Noću s 20. na 21. svibnja, provaljeno je u plastenik u Ozlju, Gornje Pokupje, vlasništvo 38-godišnjaka iz Karlovca, a iz unutrašnjosti su otuđene dvije stolne bušilice marke Einhell. Materijalna šteta je oko 600 kuna.

U Policijskoj postaji Vojnić, jučer je zaprimljena prijava 58-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, da mu je u vremenskom periodu od 17. do 21. svibnja, iz otvorene hale u Vojniću, Široka Rijeka, otuđen neregistriran osobni automobil marke Mitsubishi, kojeg je kupio za rezervne dijelove. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica