Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

Jučer je zaprimljena prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 12. svibnja s kolnika industrijske zone u Karlovcu u Zagrebačkoj ulici otuđio tri slivničke rešetke i jedan poklopac kanalizacijskog otvora, te u razdoblju od 1. do 13. svibnja je s kolnika u Karlovcu, Ulica mala Švarča, otuđio sedam slivničkih rešetki s kanalizacijskih otvora. Ukupna materijalna šteta je oko 12 tisuća kuna. Jučer je zaprimljena prijava trgovačkog poduzeća iz Karlovca u Ulici kralja Petra Krešimira IV., da su dva nepoznata počinitelja 13. svibnja između 19 i 19.30 sati s polica trgovačkog centra otuđili više desetaka boca raznog alkoholnog pića. Materijalna šteta je 2 307 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Vojnić zaprimljena prijava 58-godišnjaka iz Vojnića da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. listopada 2009. godine do 19. svibnja 2010. godine, s poljoprivrednog stroja otuđio centralno pogonsko vratilo, a čime je pričinjena materijalna šteta od oko šest tisuća kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je zaprimljena prijava komunalnog poduzeća iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 12. svibnja s kolnika industrijske zone u Karlovcu u Zagrebačkoj ulici otuđio tri slivničke rešetke i jedan poklopac kanalizacijskog otvora, te u razdoblju od 1. do 13. svibnja je s kolnika u Karlovcu, Ulica mala Švarča, otuđio sedam slivničkih rešetki s kanalizacijskih otvora. Ukupna materijalna šteta je oko 12 tisuća kuna.

Jučer je zaprimljena prijava trgovačkog poduzeća iz Karlovca u Ulici kralja Petra Krešimira IV., da su dva nepoznata počinitelja 13. svibnja između 19 i 19.30 sati s polica trgovačkog centra otuđili više desetaka boca raznog alkoholnog pića. Materijalna šteta je 2 307 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Vojnić zaprimljena prijava 58-godišnjaka iz Vojnića da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. listopada 2009. godine do 19. svibnja 2010. godine, s poljoprivrednog stroja otuđio centralno pogonsko vratilo, a čime je pričinjena materijalna šteta od oko šest tisuća kuna.



Stranica