Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Foto: ilustracija

Krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 36 godina, 6. veljače u mjestu Gornji Sjeničak kod Karlovca, otuđio teretno vozilo vlasništvo Karlovčanina starosti 61 godinu. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Protiv počinitelja je proslijeđeno Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je maloljetnik starosti 17 godina iz Ogulina, 7. svibnja u Ogulinu u Bolničkoj ulici, otuđio bicikl marke Fuji vlasništvo maloljetnika iz Ogulina starosti 14 godina. Materijalna šteta je dvije tisuće kuna, a protiv počinitelja bit će proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Protupravna eksploatacija rudnog blaga

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su Čabranin starosti 76 godina i Slunjanin starosti 34 godine u svojstvu direktora poduzeća, u razdoblju od 1. srpnja do 1. studenog 2009. godine, na području općine Cetingrad, vršili eksploataciju mineralne sirovine tehničko-građevnog kamena, iako su znali da njihovo poduzeće nema potrebnu koncesiju za izvođenje rudarskih radova. Tom prilikom su eksploatirali ukupno 4.746,01 metara kubnih mineralne sirovine, a materijalna šteta je 142 380 kuna. Protiv počinitelja je proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica