Razriješena kaznena djela

Pronevjera - provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanka starosti 55 godina kao vlasnica i voditeljica knjigovodstvenog obrta u Karlovcu, u razdoblju od 15. rujna 2000. godine do 20. listopada 2009. godine, u ime liječničke ordinacije iz Karlovca, neistinitim sadržajem popunila, pečatom ovjerila i u radu uporabila 201 falsifikat gotovinskih čekova i naloga za prijenos, a na osnovu kojih je sa žiro-računa ordinacije prebacivala sredstva na druge račune i sebi isplaćivala gotovinske iznose, te je na taj način sebi pribavila protupravnu imovinsku korist u iznosu od 559 961 kunu. Protiv počiniteljice ovog kaznenog djela je Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena kaznena prijava.

Pronevjera

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanka starosti 55 godina kao vlasnica i voditeljica knjigovodstvenog obrta u Karlovcu, u razdoblju od 15. rujna 2000. godine do 20. listopada 2009. godine, u ime liječničke ordinacije iz Karlovca, neistinitim sadržajem popunila, pečatom ovjerila i u radu uporabila 201 falsifikat gotovinskih čekova i naloga za prijenos, a na osnovu kojih je sa žiro-računa ordinacije prebacivala sredstva na druge račune i sebi isplaćivala gotovinske iznose, te je na taj način sebi pribavila protupravnu imovinsku korist u iznosu od 559 961 kunu. Protiv počiniteljice ovog kaznenog djela je Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena kaznena prijava.

Šumska krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 47-godišnjak iz Barilovića, u šumi u Velikom Kozincu, tijekom mjeseca rujna 2009. godine posjekao i odvezao 14 stabala graba, koje je iskoristio za ogrijev, čime je 55-godišnjoj vlasnici iz Barilovića pričinjena materijalna šteta od dvije tisuće kuna.



Stranica