Teške krađe provaljivanjem

Tijekom noći s 13. na 14. svibnja izvršena je provala u dječji vrtić u Karlovcu, Banija. Iz unutrašnjosti je otuđeno 40 kuna i staro računalo, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu 1 540 kuna. Tijekom noći s 13. na 14. svibnja provaljeno je u benzinsku pumpu INA u Karlovcu, Rakovac, a iz unutrašnjosti je otuđena veća količina raznih vrsta cigareta, pri čemu je pričinjena materijalna šteta od 27 700 kuna. U razdoblju od 12. do 14. svibnja provaljeno je u vikend kuću u Draganiću, Budrovci, vlasništvo 72-godišnjaka iz Draganića, odakle je otuđeno tri do četiri litre rakije, jedna litra soka i nekoliko čaša, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 300 kuna. Tijekom noći s 13. na 14. svibnja izvršena je provala u poduzeće Komunalac u Slunju, odakle je iz unutrašnjosti, iz kase, otuđeno 2 500 kuna i prijenosno računalo, čime je tom poduzeću pričinjena materijalna šteta u iznosu od 6 800 kuna. Također, provaljeno je u poduzeće GZPP u Slunju gdje je iz kancelarije i metalne ručne kase otuđeno 6 293 kune. Jučer, u poslijepodnevnim satima u Plaškom, Podhum Plašćanski, provaljeno je u obiteljsku kuću vlasništvo 74-godišnjaka iz Plaškog, odakle je otuđen novčanik s 2 500 kuna, osobna i zdravstvena iskaznica, deset kilograma suhog smrznutog mesa i motorna pila marke Stihl, čime je pričinjena materijalna šteta od oko pet tisuća kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. svibnja izvršena je provala u dječji vrtić u Karlovcu, Banija. Iz unutrašnjosti je otuđeno 40 kuna i staro računalo, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu 1 540 kuna.
 
Tijekom noći s 13. na 14. svibnja provaljeno je u benzinsku pumpu INA u Karlovcu, Rakovac, a iz unutrašnjosti je otuđena veća količina raznih vrsta cigareta, pri čemu je pričinjena materijalna šteta od 27 700 kuna.

U razdoblju od 12. do 14. svibnja provaljeno je u vikend kuću u Draganiću, Budrovci, vlasništvo 72-godišnjaka iz Draganića, odakle je otuđeno tri do četiri litre rakije, jedna litra soka i nekoliko čaša, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 300 kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. svibnja izvršena je provala u poduzeće Komunalac u Slunju, odakle je iz unutrašnjosti, iz kase, otuđeno 2 500 kuna i prijenosno računalo, čime je tom poduzeću pričinjena materijalna šteta u iznosu od 6 800 kuna. Također, provaljeno je u poduzeće GZPP u Slunju gdje je iz kancelarije i metalne ručne kase otuđeno 6 293 kune.
 
Jučer, u poslijepodnevnim satima u Plaškom, Podhum Plašćanski, provaljeno je u obiteljsku kuću vlasništvo 74-godišnjaka iz Plaškog, odakle je otuđen novčanik s 2 500 kuna, osobna i zdravstvena iskaznica, deset kilograma suhog smrznutog mesa i motorna pila marke Stihl, čime je pričinjena materijalna šteta od oko pet tisuća kuna.


Stranica