Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/policajac02.jpg

U razdoblju od 8. do 10. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj koji je bio parkiran na gradilištu u Ulici Ilovac u Karlovcu, gdje je iz rezervoara otuđio oko 100 litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 900 kuna. Tijekom noći s 9. na 10. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil marke Citroen Berlingo, vlasništvo Karlovčanina starosti 49 godina, koji je bio parkiran na parkiralištu u Karlovcu, Šetalište dr. Franje Tuđmana, a kojom prilikom ništa nije otuđio. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. U razdoblju od 1. do 10. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća u Karlovcu, u Gajevoj ulici, te je otuđio više desetaka kilograma bakrenih cijevi u izolaciji i neutvrđenu količinu PVC cijevi. Materijalna šteta je oko 1 300 kuna. Tijekom noći s 9. na 10. svibnja nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u caffe bar u Karlovcu, Šetalište dr. Franje Tuđmana, a kojom prilikom je nastala materijalna šteta od oko tisuću kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 8. do 10. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj koji je bio parkiran na gradilištu u Ulici Ilovac u Karlovcu, gdje je iz rezervoara otuđio oko 100 litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 900 kuna.

Tijekom noći s 9. na 10. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil marke Citroen Berlingo, vlasništvo Karlovčanina starosti 49 godina, koji je bio parkiran na parkiralištu u Karlovcu, Šetalište dr. Franje Tuđmana, a kojom prilikom ništa nije otuđio. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

U razdoblju od 1. do 10. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća u Karlovcu, u Gajevoj ulici, te je otuđio više desetaka kilograma bakrenih cijevi u izolaciji i neutvrđenu količinu PVC cijevi. Materijalna šteta je oko 1 300 kuna.

Tijekom noći s 9. na 10. svibnja nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u caffe bar u Karlovcu, Šetalište dr. Franje Tuđmana, a kojom prilikom je nastala materijalna šteta od oko tisuću kuna.



Stranica