Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer u 12.10 sati, 34-godišnjak iz Pisarovine, nalazio se kao putnik na neregistriranom traktoru, koji se kretao nerazvrstanom cestom kroz naselje Šišljavić i zbog alkoholiziranosti (1,15 g/kg) u jednom trenutku otvara vrata od kabine i ispada iz istog u odvodni kanal, kojom prilikom zadobiva teške tjelesne ozljede. Noćas u 2.55 sati, u gradu Slunju, na državnoj cesti broj jedan, 22-godišnjak iz Slunja, upravljao je osobnim vozilom marke Golf, karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg). Zbog neprilagođene brzine gubi nadzor nad vozilom i tom prilikom svojom prednjom desnom stranom vozila udara u lijevi zadnji bočni dio osobnog vozila marke Hyundai, karlovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnjak iz Slunja, a koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen uz desni rub kolnika zbog izlaska iz vozila 17-godišnje putnice iz Zagreba, koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 30 tisuća kuna. Protiv 22-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava.

Jučer u 12.10 sati, 34-godišnjak iz Pisarovine, nalazio se kao putnik na neregistriranom traktoru, koji se kretao nerazvrstanom cestom kroz naselje Šišljavić i zbog alkoholiziranosti (1,15 g/kg) u jednom trenutku otvara vrata od kabine i ispada iz istog u odvodni kanal, kojom prilikom zadobiva teške tjelesne ozljede.
 
Noćas u 2.55 sati, u gradu Slunju, na državnoj cesti broj jedan, 22-godišnjak iz Slunja, upravljao je osobnim vozilom marke Golf, karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg). Zbog neprilagođene brzine gubi nadzor nad vozilom i tom prilikom svojom prednjom desnom stranom vozila udara u lijevi zadnji bočni dio osobnog vozila marke Hyundai, karlovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnjak iz Slunja, a koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen uz desni rub kolnika zbog izlaska iz vozila 17-godišnje putnice iz Zagreba, koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 30 tisuća kuna. Protiv 22-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava.


Stranica