Prometna nesreća s poginulom osobom

Jučer u 16.44 sati u mjestu Donje Taborište, grad Slunj, na cesti D-1, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovala 67-godišnjakinja iz Zagreba koja je upravljala s osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka i kretala se iz pravca Karlovca u pravcu Slunja. Iz neutvrđenog razloga u mjestu Donje Taborište prešla je na lijevu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u kameno-zemljani usjek, nakon čega se njezin osobni automobil zarotirao i lijevim bočnim dijelom udario u prednji desni bočni dio teretnih automobila karlovačkih registarskih oznaka, koji je vukao priključno vozilo i s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak iz Novog Vinodolskog. U prometnoj nesreći smrtno je stradala vozačica osobnog automobila, a od odlomljenih komada stijena oštećen je osobni automobil sisačkih registarskih oznaka. Pričinjena materijalna šteta na vozilima iznosi oko 100 tisuća kuna.

Jučer u 16.44 sati u mjestu Donje Taborište, grad Slunj, na cesti D-1, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovala 67-godišnjakinja iz Zagreba koja je upravljala s osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka i kretala se iz pravca Karlovca u pravcu Slunja. Iz neutvrđenog razloga u mjestu Donje Taborište prešla je na lijevu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u kameno-zemljani usjek, nakon čega se njezin osobni automobil zarotirao i lijevim bočnim dijelom udario u prednji desni bočni dio teretnih automobila karlovačkih registarskih oznaka, koji je vukao priključno vozilo i s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak iz Novog Vinodolskog.
U prometnoj nesreći smrtno je stradala vozačica osobnog automobila, a od odlomljenih komada stijena oštećen je osobni automobil sisačkih registarskih oznaka. Pričinjena materijalna šteta na vozilima iznosi oko 100 tisuća kuna.



Stranica