Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Foto: ilustracija

Razbojništvo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su Karlovčanka starosti 22 godine i Karlovčanin starosti 29 godina, 14. studenog u 21.37 sati u Karlovcu, u Tuškanovoj ulici, izvršili razbojništvo nad djelatnicom Tiska, starosti 27 godina, a koja se u to vrijeme vraćala s posla i kojoj su tom prilikom otuđili torbicu u kojoj se nalazio utržak i njezini osobni dokumenti. Materijalna šteta je 13 tisuća kuna, a protiv počinitelja je proslijeđena kaznena prijava.

Krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica Ogulinčanina, jedan starosti 78 godina i drugi starosti 44 godine u šumskom predjelu Prosina  kod Ogulina u razdoblju od 27. travnja do 5. svibnja posjekli i odvezli devet stabala bukve, vlasništvo Ogulinčanina starosti 44 godine. Protiv počinitelja će biti proslijeđeno Posebno izvješće.

Slunj - provale u benzinsku pumpu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 21 godinu provalio u dva navrata u benzinsku postaju u Grabovcu, općina Rakovica i to tijekom noći s 14. na 15. ožujka i  s 23. na 24. ožujka, kojom prilikom je otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta, slatkiša, alkoholnog pića i drugo. Ukupna materijalna šteta je 21 243 kuna. Protiv počinitelja je proslijeđena kaznena prijava.


Stranica