Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer u 14.55 sati u mjestu Petrakovo Brdo, Duga Resa, kod kbr. 46, na cesti D-3, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 39-godišnjak iz Karlovca koji je upravljao mopedom karlovačkih registarskih oznaka i kretao se navedenom cestom u smjeru Rijeke. Dolaskom u mjesto Petrakovo Brdo na dijelu ceste koje čini nizbrdicu i lijevi nepregledni zavoj isti je zbog neprilagođene brzine kretanja sletio van ceste u desnu stranu i tom prilikom je teške tjelesne ozljede zadobila putnica na mopedu 54-godišnjakinja iz Karlovca koja je zadržana na liječenju u Općoj bolnici Karlovac dok je vozač mopeda zadobio lakše tjelesne ozljede. Pričinjena materijalna šteta na mopedu procjenjuje se na tisuću kuna. Protiv vozača mopeda slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Noćas u 1.05 sati u mjestu Slapno, Ozalj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 42-godišnjak iz Ozlja koji je upravljao s osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka i kretao se županijskom cestom 3297 iz smjera Malog Erjavca u smjeru Ozlja. Dolaskom u mjesto Slapno kod kbr. 11 i izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja uslijed neprilagođene brzine i utjecaja alkohola prelazi na lijevu stranu ceste gdje slijeće u odvodni kanal dubine 1,2 metra i prednjim dijelom vozila udara u betonski mostić i ostaje priklješten u vozilu. Vozača su iz vozila izvukli pripadnici JVP Karlovac, te je kolima HMP prevezen u Opću bolnicu Karlovac gdje su utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život i vozač je zadržan na liječenju.

Jučer u 14.55 sati u mjestu Petrakovo Brdo, Duga Resa, kod kbr. 46, na cesti D-3, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 39-godišnjak iz Karlovca koji je upravljao mopedom karlovačkih registarskih oznaka i kretao se navedenom cestom u smjeru Rijeke. Dolaskom u mjesto Petrakovo Brdo na dijelu ceste koje čini nizbrdicu i lijevi nepregledni zavoj isti je zbog neprilagođene brzine kretanja sletio van ceste u desnu stranu i tom prilikom je teške tjelesne ozljede zadobila putnica na mopedu 54-godišnjakinja iz Karlovca koja je zadržana na liječenju u Općoj bolnici Karlovac dok je vozač mopeda zadobio lakše tjelesne ozljede. Pričinjena materijalna šteta na mopedu procjenjuje se na tisuću kuna. Protiv vozača mopeda slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Noćas u 1.05 sati u mjestu Slapno, Ozalj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 42-godišnjak iz Ozlja koji je upravljao s osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka i kretao se županijskom cestom 3297 iz smjera Malog Erjavca u smjeru Ozlja. Dolaskom u mjesto Slapno kod kbr. 11 i izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja uslijed neprilagođene brzine i utjecaja alkohola prelazi na lijevu stranu ceste gdje slijeće u odvodni kanal dubine 1,2 metra i prednjim dijelom vozila udara u betonski mostić i ostaje priklješten u vozilu. Vozača su iz vozila izvukli pripadnici JVP Karlovac, te je kolima HMP prevezen u Opću bolnicu Karlovac gdje su utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život i vozač je zadržan na liječenju.



Stranica