Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija02.jpg

Foto: ilustracija

Druga nadopuna događaja teška tjelesna ozljeda

Nakon što je jučer 49-godišnjak iz Krnjaka uhićen na području Vojnića nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede iz čl. 99. st. 2. Kaznenog zakona, a u svezi čega će počinitelj biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.

Šumska krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 54-godišnjak iz Josipdola u razdoblju od 16. do 21. travnja u gospodarskoj jedinici Alilovica, općina Josipdol otuđio stabla bukve ukupne mase oko 25 metara kubnih. Materijalna šteta je 5 873 kuna, a protiv počinitelja je proslijeđena kaznena prijava.

Krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica počinitelja, jedan starosti 55 godina, drugi starosti 47 godina i treći starosti 22 godine, svi iz Vojnića, u neutvrđenom razdoblju srušili i otuđili pet stupova stare električne mreže, kao i 1 500 metara aluminijske žice. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna, a protiv počinitelja je proslijeđena kaznena prijava.


Stranica