Krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava poduzeća iz Karlovca da je u njihovoj trgovini na Gažanskom trgu nepoznati počinitelj za vrijeme prisustva prodavačice otuđio više šteka raznih vrsta cigareta. Materijalna šteta je oko tisuću kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava Bjelovarčanina starosti 36 godina da mu je nepoznati počinitelj u ponedjeljak, 26. travnja između 9 i 19 sati iz dvorišta obiteljske kuće u Grabovcu, općina Rakovica, otuđio neispravni i djelomično izgorjeli osobni automobil marke Opel Omega. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava poduzeća iz Karlovca da je u njihovoj trgovini na Gažanskom trgu nepoznati počinitelj za vrijeme prisustva prodavačice otuđio više šteka raznih vrsta cigareta. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava Bjelovarčanina starosti 36 godina da mu je nepoznati počinitelj u ponedjeljak, 26. travnja između 9 i 19 sati iz dvorišta obiteljske kuće u Grabovcu, općina Rakovica, otuđio neispravni i djelomično izgorjeli osobni automobil marke Opel Omega. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica