Sitno djelo krađe

Slika PU_KA/slike/zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PP_Duga_Resa.jpg

Jučer je u prostorije Policijske postaje Duga Resa pristupio Karlovčanin starosti 43 godine te prijavio da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 24. na 25 travnja iz dvorišta vikend kuće u općini Netretić otuđio četiri kubika drva. Materijalna šteta je oko 900 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 51 godinu da joj je nepoznati počinitelj 17. ožujka u vremenu od 19 do 19.30 sati otuđio nezaključani stariji bicikl koji se nalazio ispred zgrade u Karlovcu u Ulici Izidora Kršnjavog. Materijalna šteta je oko 400 kuna.

Foto: PU karlovačka

Jučer je u prostorije Policijske postaje Duga Resa pristupio Karlovčanin starosti 43 godine te prijavio da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 24. na 25 travnja iz dvorišta vikend kuće u općini Netretić otuđio četiri kubika drva. Materijalna šteta je oko 900 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 51 godinu da joj je nepoznati počinitelj 17. ožujka u vremenu od 19 do 19.30 sati otuđio nezaključani stariji bicikl koji se nalazio ispred zgrade u Karlovcu u Ulici Izidora Kršnjavog. Materijalna šteta je oko 400 kuna.



Stranica