Provale u Karlovcu

Slika PU_KA/mup_slike/kovanice.jpg

Tijekom noći s 24. na 25. travnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Tuškanovoj ulici, te je iz registar blagajne otuđio polog. Slijedi kriminalističko istraživanje. Tijekom noći s 24. na 25. travnja nepoznati počinitelj je provalio u zgradu Doma zdravlja u Karlovcu u Ulici Banija, a potom je provalio u jednu liječničku ordinaciju, gdje je oštetio inventar i otuđio dva prijenosna telefona. Materijalna šteta je oko 500 kuna. Tijekom noći s 25. na 26. travnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Karlovcu u Smičiklasovoj ulici od kuda ništa nije otuđio, već je samo od provaljivanja nastala šteta od oko 800 kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 24. na 25. travnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Tuškanovoj ulici, te je iz registar blagajne otuđio polog. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Tijekom noći s 24. na 25. travnja nepoznati počinitelj je provalio u zgradu Doma zdravlja u Karlovcu u Ulici Banija, a potom je provalio u jednu liječničku ordinaciju, gdje je oštetio inventar i otuđio dva prijenosna telefona. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

Tijekom noći s 25. na 26. travnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Karlovcu u Smičiklasovoj ulici od kuda ništa nije otuđio, već je samo od provaljivanja nastala šteta od oko 800 kuna.



Stranica