Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

Jučer u 8.19 sati zaprimljena je dojava Hitne medicinske pomoći Karlovac, da u Opću bolnicu Karlovac prevoze Karlovčanina starosti 52 godine, koji je u ponedjeljak, 19. travnja u večernjim satima, pao s motora i zadobio povrede. Na mjestu događaja obavljen je očevid te je utvrđeno da je Karlovčanin starosti 52 godine 19. travnja oko 22.30 sati prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao neregistriranim mopedom marke APN i kretao se Ulicom Kalvarija u Karlovcu u smjeru naselja Zagrad, kada je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad mopedom, pao na kolnik i zadobio ozljede koje su u Općoj bolnici Karlovac tijekom jučerašnjeg dana okvalificirane kao teške tjelesne ozljede opasne po život. Jučer u 17 sati dogodila se prometna nesreća na način da je Karlovčanin starosti 23 godine upravljao neregistriranim motociklom marke Suzuki i kretao se Ulicom Frane Kurelca u Karlovcu, kada je zbog neprilagođene brzine i pokušaja izbjegavanja i kočenja, motociklom udario u bicikl marke Rog, kojim je u istoj ulici ispred njega upravljao Karlovčanin starosti 43 godine, a nakon čega obojica vozača padaju na kolnik. U prometnoj nesreći vozač bicikla je zadobio teške tjelesne ozljede, a vozač motocikla je zadobio lake tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna, a protiv vozača motocikla slijedi kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Jučer u 8.19 sati zaprimljena je dojava Hitne medicinske pomoći Karlovac, da u Opću bolnicu Karlovac prevoze Karlovčanina starosti 52 godine, koji je u ponedjeljak, 19. travnja u večernjim satima, pao s motora i zadobio povrede. Na mjestu događaja obavljen je očevid te je utvrđeno da je Karlovčanin starosti 52 godine 19. travnja oko 22.30 sati prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao neregistriranim mopedom marke APN i kretao se Ulicom Kalvarija u Karlovcu u smjeru naselja Zagrad, kada je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad mopedom, pao na kolnik i zadobio ozljede koje su u Općoj bolnici Karlovac tijekom jučerašnjeg dana okvalificirane kao teške tjelesne ozljede opasne po život.

Jučer u 17 sati dogodila se prometna nesreća na način da je Karlovčanin starosti 23 godine upravljao neregistriranim motociklom marke Suzuki i kretao se Ulicom Frane Kurelca u Karlovcu, kada je zbog neprilagođene brzine i pokušaja izbjegavanja i kočenja, motociklom udario u bicikl marke Rog, kojim je u istoj ulici ispred njega upravljao Karlovčanin starosti 43 godine, a nakon čega obojica vozača padaju na kolnik. U prometnoj nesreći vozač bicikla je zadobio teške tjelesne ozljede, a vozač motocikla je zadobio lake tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna, a protiv vozača motocikla slijedi kaznena prijava.



Stranica