Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Tijekom noći s 19. na 20. travnja nepoznati počinitelj je provalio u mehaničarsku radionicu poduzeća iz Karlovca u Ulici Banija, te je otuđio nekoliko polovnih akumulatora. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Tijekom noći s 19. na 20. travnja nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u Karlovcu u Matoševoj ulici, te je otuđio cigarete i alkoholno piće. Materijalna šteta je oko 600 kuna. Tijekom noći s 19. na 20. travnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Karlovcu u Radićevoj ulici, te je otuđio nešto alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko 70 kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 19. na 20. travnja nepoznati počinitelj je provalio u mehaničarsku radionicu poduzeća iz Karlovca u Ulici Banija, te je otuđio nekoliko polovnih akumulatora. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Tijekom noći s 19. na 20. travnja nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u Karlovcu u Matoševoj ulici, te je otuđio cigarete i alkoholno piće. Materijalna šteta je oko 600 kuna.

Tijekom noći s 19. na 20. travnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Karlovcu u Radićevoj ulici, te je otuđio nešto alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko 70 kuna.



Stranica