Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/traka06.jpg

Foto: ilustracija

U razdoblju od 9. do 13. travnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Karlovcu u Primorskoj ulici, te otuđio tri električne brusilice i jednu udarnu bušilicu. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. travnja nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u Karlovcu u Vrbanićevom perivoju te je otuđio dva računala i nešto bezalkoholnog i alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. travnja nepoznati počinitelj izvršio je provalu u skladišni prostor trgovačkog centra u Karlovcu u Ulici kralja Petra Krešimira IV., te je otuđio više plinskih boca. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. travnja nepoznati počinitelj izvršio je provalu u ograđenu terasu ugostiteljskog objekta u Karlovcu, u Ulici Žorovica, a nakon čega je  pokušao provaliti u unutrašnjost ugostiteljskog objekta u čemu nije uspio i iz objekta nije ništa otuđio.

Tijekom noći s 13. na 14. travnja nepoznati počinitelj izvršio je provalu u podrumske prostorije zgrade u Karlovcu u Domobranskoj ulici u kojima se nalazi skladišni prostor ugostiteljskog objekta, a kojom prilikom ništa nije otuđio.

S 13. na 14. travnja u vremenu od 19 do 5.30 sati nepoznati počinitelj je izvršio provalu u dječji vrtić u Karlovcu u Tuškanovoj ulici, te je otuđio slatkiše i kavu, a inventar oštetio. Materijalna šteta je oko 800 kuna.



Stranica