Teška krađa

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

U razdoblju od 2. do 6. travnja, izvršena je provala u dječji vrtić Rakovac u Karlovcu, od kuda su otuđeni razni slatkiši. Materijalna šteta je oko 200 kuna. U razdoblju od 1. do 6. travnja, iz dva šumska traktora, vlasništvo Šumarije Karlovac, na području Vojnića, otuđeno je oko 100 litara nafte i dva akumulatora. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna. U razdoblju od 22. ožujka do 6. travnja, izvršena je provala u obiteljsku kuću 62-godišnjaka u Josipdolu, kojom prilikom je otuđeno oko 40 kilograma suhog mesa. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 2. do 6. travnja, izvršena je provala u dječji vrtić Rakovac u Karlovcu, od kuda su otuđeni razni slatkiši. Materijalna šteta je oko 200 kuna.

U razdoblju od 1. do 6. travnja, iz dva šumska traktora, vlasništvo Šumarije Karlovac, na području Vojnića, otuđeno je oko 100 litara nafte i dva akumulatora. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

U razdoblju od 22. ožujka do 6. travnja, izvršena je provala u obiteljsku kuću 62-godišnjaka u Josipdolu, kojom prilikom je otuđeno oko 40 kilograma suhog mesa. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica