Teške krađe

Jučer u ranim jutarnjim satima na odmorištu Dobra autoceste A-1 provaljeno je u osobno vozilo njemačkih registarskih oznaka vlasništvo 58-godišnjeg državljana Njemačke. Iz istog su otuđene dvije torbe s dokumentima, mobiteli, navigacijski uređaj, zlatni nakit, nekoliko bankovnih kartica, te određeni novčani iznos. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na 120 tisuća kuna. Jučer u večernjim satima provaljeno je u obiteljsku kuću u Ogulinu vlasništvo 55-godišnjaka iz Ogulina, te su iz iste otuđena alkoholna pića i određeni novčani iznos.

Jučer u ranim jutarnjim satima na odmorištu Dobra autoceste A-1 provaljeno je u osobno vozilo njemačkih registarskih oznaka vlasništvo 58-godišnjeg državljana Njemačke. Iz istog su otuđene dvije torbe s dokumentima, mobiteli, navigacijski uređaj, zlatni nakit, nekoliko bankovnih kartica, te određeni novčani iznos. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na 120 tisuća kuna.

Jučer u večernjim satima provaljeno je u obiteljsku kuću u Ogulinu vlasništvo 55-godišnjaka iz Ogulina, te su iz iste otuđena alkoholna pića i određeni novčani iznos.



Stranica