Uskršnja akcija PP Slunj

Slika PU_KA/pu_info/2010/uskrsnja_akcija/Uskrsnja_akcija.jpg

Foto: PU karlovačka

Nastavljajući višegodišnju tradiciju darivanja obitelji u lošoj materijalnoj situaciji i to neposredno prije najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, djelatnici Policijske postaje Slunj su u vrijeme korizme prikupili određena novčana sredstva s kojima su darivali i pomogli nekoliko djece sa svoga područja.
U sklopu te akcije Policijskoj postaji Slunj se pridružilo i Vijeće za prevenciju Grada Slunja te su zajedničkim snagama ovih dana izgradili vodovodnu mrežu za obitelj Mateša Bernardine, a Policijska postaja Slunj će kao i dosadašnjih godina prigodnim paketom darivati i Marinu Sminderovac iz Slunja starosti 12 godina koja živi s majkom.
Obitelj Mateša Bernardine čine majka, udovica koja živi u kućanstvu s troje maloljetne djece, dvjema kćerkama starim 16 i deset godina te sinom starim godinu dana, u kući bez vodovodne mreže u Slunju u mjestu Glinsko Vrelo 163.
Policijska postaja Slunj je izvršila uplatu u iznosu od 1 500 kuna Komunalcu d.d. Slunj, s kojim je ovih dana izgrađena vodovodna mreža u dužini od  370 metara, izvršeni su iskopi i postavljene su cijevi, a Komunalac je osigurao vodomjer. Također se do navedene kuće nije moglo doći osobnim vozilom zbog čega su Grad Slunj i Ispostava Cesta Karlovac u Slunju osigurali oko 25 metara kubnog pijeska. Završetak radova bit će 1. travnja 2010. godine kada će djeci od strane načelnika Policijske postaje Slunj Dražena Živčića i gradonačelnika Grada Slunja Ivana Bogovića biti uručeni prigodni pokloni (hrana i školski pribor) kao i uskršnje šunkice koje je donirao Sindikat policije Hrvatske, Podružnice PU karlovačke koji se također priključio ovoj hvale vrijednoj akciji.



Stranica