Teške krađe

U razdoblju od 31. siječnja do 17. ožujka, provaljeno je u vikend kuću u mjestu Gornji Zvečaj, općina Generalski Stol , vlasništvo 69-godišnjaka iz Zagreba. Iz unutrašnjosti je otuđen razni kuhinjski pribor i razni alat. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. U razdoblju od 16. do 19. ožujka, provaljeno je u osobni automobil marke VW Golf IV, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 33-godišnjeg Karlovčanina, a koji je bio parkiran na parkiralištu u Novom centru. Iz vozila ništa nije otuđeno, a materijalna šteta nastala provaljivanjem je oko tri tisuće kuna. Tijekom noći s 18. na 19. ožujka, provaljeno je u prostorije poduzeća Lingua centar u Karlovcu, a iz unutrašnjosti je otuđeno više komada prijenosnih računala, projektor, pet torbi i ruksaka za prijenosno računalo, te 1 500 kuna gotovine. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna. Tijekom noći s 18. na 19. ožujka, provaljeno je u prostorije benzinske postaje INA-e u Tušiloviću. Otuđena je veća količina cigareta, slatkiša i raznog pića, a materijalna šteta je oko 27 500 kuna.

U razdoblju od 31. siječnja do 17. ožujka, provaljeno je u vikend kuću u mjestu Gornji Zvečaj, općina Generalski Stol , vlasništvo 69-godišnjaka iz Zagreba. Iz unutrašnjosti je otuđen razni kuhinjski pribor i razni alat. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

U razdoblju od 16. do 19. ožujka, provaljeno je u osobni automobil marke VW Golf IV, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 33-godišnjeg Karlovčanina, a koji je bio parkiran na parkiralištu u Novom centru. Iz vozila ništa nije otuđeno, a materijalna šteta nastala provaljivanjem je oko tri tisuće kuna.

Tijekom noći s 18. na 19. ožujka, provaljeno je u prostorije poduzeća Lingua centar u Karlovcu, a iz unutrašnjosti je otuđeno više komada prijenosnih računala, projektor, pet torbi i ruksaka za prijenosno računalo, te 1 500 kuna gotovine. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna.

Tijekom noći s 18. na 19. ožujka, provaljeno je u  prostorije benzinske postaje INA-e u Tušiloviću. Otuđena je veća količina cigareta, slatkiša i raznog pića, a materijalna šteta je oko 27 500 kuna.



Stranica