Teške krađe

Noću, s 5. na 6. ožujka, u mjestu Tušilović, općina Karlovac, provaljeno je u benzinsku postaju iz koje je otuđena veća količina raznih cigareta, baterijski ulošci i drugo. Materijalna šteta je oko 11 tisuća kuna. Noću, s 5. na 6. ožujka, provaljeno je u benzinsku postaju u Plaškom, a otuđena je veća količina raznih cigareta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko deset tisuća kuna. Protekle noći provaljeno je u caffe bar u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, vlasništvo 27-godišnjaka iz Karlovca, a iz istog je otuđen polog iz kase i ručni sef. Materijalna šteta je oko 400 kuna. Protekle noći provaljeno je u frizerski salon u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, vlasništvo 66-godišnjakinje iz Karlovca, a iz istog je otuđen manji novčani iznos.

Noću, s 5. na 6. ožujka, u mjestu Tušilović, općina Karlovac, provaljeno je u benzinsku postaju iz koje je otuđena veća količina raznih cigareta, baterijski ulošci i drugo. Materijalna šteta je oko 11 tisuća kuna.

Noću, s 5. na 6. ožujka, provaljeno je u benzinsku postaju u Plaškom, a otuđena je veća količina raznih cigareta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko deset tisuća kuna.

Protekle noći provaljeno je u caffe bar u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, vlasništvo 27-godišnjaka iz Karlovca, a iz istog je otuđen polog iz kase i ručni sef. Materijalna šteta je oko 400 kuna.

Protekle noći provaljeno je u frizerski salon u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, vlasništvo 66-godišnjakinje iz Karlovca, a iz istog je otuđen manji novčani iznos.



Stranica